Menu
Gildia Pióra na Patronite

Talizmany

wybiegam z domu skrycie
dziś na mieście wielki szu
kładzie nową kartę
kto uwierzy w magii cud

nie ma takiej siły
chyba tylko czarny kot
tak mówili ludzie
mógłby zepsuć teraz coś

mam to tutaj
mam to tam
mam to tutaj
to tam

wstanę lewą nogą
włożę palce między drzwi
to już będzie inny wymiar
to co stanie się tu

zaklinanie pecha
trzynastego czarny kruk
to jest nie do wiary
nie uwierzę w takie czary

mam to tutaj
mam to tam
mam to tutaj
to tam

1948 wyświetleń
26 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!