Menu
Gildia Pióra na Patronite

Powrót

wychodząc weź serce
zawsze przydatne
nie zostawiaj
w domu
wracając
wzruszy bardziej
widok ścian
pokoi

jeśli ktoś jest
lampą przywita
oświetli podwórze całe
przytuli
dobranoc powie
idąc
do łóżka razem

kiedy ranek
uśmiech zabierzesz
zjesz śniadanie
wypijesz kawę

minie dzień
powrócisz
będzie obiad
potem
kolacja

8196 wyświetleń
111 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!