Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Piękno miłości prawdziwej "

Wybrzmiał ostatni dźwięk
Niebo szatą okryło dzień
Pani Noc gwiazdy rozdaje
Tak tylko się wydaje...
Miraże senne może i zbędne?
Mleczna Droga - aleja gwiazd
One tam widzą nas
My skazani na sukces
W miłości prawdziwej trwamy
Pięknem dzielić się chcemy
Póki jesteśmy - póki żyjemy
Jeden cel mamy - Kochać
...
Spełniamy
...
21.08.2022
22:22

281 870 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!