Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wybrana

Wybrana - wyboru dokonała
Przesadnie roztrząsając
Nić uwikłała
Rozum wplątała ...

Na pozór - wyboru dokonała
Przesadnie roztrząsając
Nić uwikłała
Serce zamknęła

Samotna pozostała...

11 896 wyświetleń
109 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!