Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ucieczka

Pan K.

Wybrałem życie, bez planów na przyszłość, tłuczac się dzień w dzień z tą samą myślą.
Czy będę mógł spojrzeć na twą twarz promienną, czy może jednak przebudzą mnie koszmary wszedzie schowane które nie polegną.
Włuczą się za mną nocą i dniem,
A ja w myśli czekam aż skończy się kolejny dzień.

8726 wyświetleń
44 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!