Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wciąż gram..

Wybrałem się tam gdzie mogliśmy być razem
Głodni siebie i przerażeni konsekwencjami
Dlatego nie patrzę w lustro – ono przecież karze
Spoglądających w dal która jest już snami

Potęgą jest miłość która nie boi się stosów
Gdy grzech rani serca opętane tańcem
Nie ona nas wybrała w ogrodach wielu głosów
Ty jesteś mirażem a ja twoim wybrańcem

12 304 wyświetlenia
150 tekstów
7 obserwujących
  • 7 May 2015, 07:41

    Malusia_, to miłe że Ci się spodobał :).

    Mechaa, ;)) dziękuje.

  • 6 May 2015, 13:16

    " Spogladajacych w dal która jest już snami" , bardzo ładna metafora .

  • Malusia_035

    6 May 2015, 12:57

    bardzo ładny ,zaczytałam się :)

    Pozdrawiam :)

  • 6 May 2015, 10:24

    krysta , dziękuje.

    Cris, wiem. ;)

  • Cris

    6 May 2015, 09:57

    ładnie...
    ''Ty jesteś mirażem a ja twoim wybrańcem'' - przemawia do mnie.

  • krysta

    6 May 2015, 09:49

    podoba się wiersz...zatrzymał mnie.pozdrawiam :)