Menu
Gildia Pióra na Patronite

Namiętność

Wybiła już północ
Za dnia iskrzące się emocje
Teraz ułożyły się do snu
Serce też zwalnia
Aby wściekłą krew
Złą i zepsutą
Oczyścić
A tuż obok leżysz Ty
Dajesz bezpieczeństwo
Ażeby czasem jakiś koszmar
Nie przyplątał się
Bo ta chwila jest wyjątkowa
Gdy nasze oba rozpalone ciała
Są blisko
Więc nie może być rozproszenia
To święto jest miłości
W nas narodzonej

52 586 wyświetleń
396 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!