Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wybaczysz?

On: Wybaczysz?
Ona: Odszukaj, pozbieraj i poukładaj
strzępy mojego serca,
jak puzzle z tysiąca elementów.
Nie wciskaj na siłę.
Zacznij od ramki.
Brakujące kawałki
zastąp plasteliną.
Może będzie jeszcze miekkie?
Jeśli ci się uda...
Zadzwoń!

57 052 wyświetlenia
468 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!