Menu
Gildia Pióra na Patronite

jeśli zechcesz

wybacz mi proszę, upokorzenie
slajdy które zostały w twej głowie
wybacz proszę, bo już nic nie zmienię
i jak być mogło, też się nie dowiem

to zabawne tyle światów za nami
dryfując, gaśnie, nic nie zostaje
zbyt tragiczne staje się czasami
milczenie zwane tu przekonaniem

15 708 wyświetleń
138 tekstów
21 obserwujących
  • 3 March 2020, 15:49

    Miło mi, gdy tu zaglądacie.
    Pozdrawiam i dziękuję.