Menu
Gildia Pióra na Patronite

Matko

Margo Stown

Margo Stown

Wybacz mi mamo za to jaki wyrosłem za wcześnie na fakt,
że ból wylany za mnie jest jak rana za ranę
Przykro mi matko w dużej mierze to moja wina
Przykro mi ,że nie jestem taki jak mój starszy brat
Moje życie jest moją matką w którym jest pełno czarno-białych
filmów w których wszystko wydaje się być złe, ale zawsze jest jakieś „ale”
Zrozumieć dlaczego tak jest nie jest łatwo ,nigdy nie było inaczej .Co to znaczy ?
Życz mi szczęścia , mamo… !
Idę drogą ukrywając łzy, kiedy los zwalił mnie z nóg usłyszałem głos - „Wstań synu !”
Powiedz mi matko jak bardzo moje życie jest moje,
nie moje życie to dramat, moja dusza chce ze mnie wyjść…
W najtrudniejszych momentach mego życia
gdy śmierć jest bardzo blisko gwiazdy spadają z nieba i myśli o Tobie
mamo jak promień światła w poszukiwaniu odpowiedzi
Na poszukiwanie sposobów zbieram siły by nadal śledzić wszystkie tak ważna dla mnie chwile, wybacz mi,
mamo to moja wina - ale teraz to już przeszłość bo czas nie wraca…

" To ballada , dedykuję dla wszystkich matek , które dają nam swoją miłość”

2019 wyświetleń
10 tekstów
0 obserwujących
  • Piłkareczka*

    15 July 2010, 07:21

    Świetny :) +

  • Bryzeidaa

    15 July 2010, 03:57

    piękne słowo do Mamy..