Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wybacz

Wybacz, kolejny raz uciekłam,
potulnie skryłam się za swoim milczeniem.
Być może wyzbyłam się odwagi...
Czy ma to jakiekolwiek znaczenie?

Dziś tkwię w tym uczuciu,
jakoby o wiele trudniej przychodziły słowa.
Być może zgubił się ze mną sens.
To już nie to,
to już nie ta rozmowa...
Czyżby to pewność?

Wybacz więc,
bo kolejny raz zwątpiłam.
Być może, dla mnie to wciąż zbyt wiele.
W pełni wolna,
więźniem we własnym ciele...
Czyż mam uwierzyć w przeznaczenie?

13 130 wyświetleń
118 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!