Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 6 October 2020

Przerwa

Wy wiersze
Pazerne na słowa
Ból i samotność
Tak miło się was pisze
To jakby dusza łzę roniła

Niekiedy łudzę się
Że chciałbym, by słów zabrakło
Lecz mieć o czym pisać
To czasem mieć po co żyć

A mieć po co żyć
To dobra przerwa

81 587 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących