Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ośmiowers o zasadzie działania chemii

Wwierszałam się w Ciebie
wyraz po wyrazie
aż poczułam dłonie słów

pnączami myśli
w zdania obrosłeś

ustami
jak kropką
zamykam Cię w gąszczu puenty.

83 942 wyświetlenia
973 teksty
64 obserwujących
  • onejka

    8 February 2016, 13:46

    Wow ! jaka to była chemia he he
    z momentów to była tylko moment ;)

  • fyrfle

    8 February 2016, 13:03

    Wwierszałam się - lubię takowsostki! Dostrzegam w nim momenty:)

  • onejka

    2 October 2013, 20:25

    Agnieszko, Iwonko, miło Was widzieć ;)

    Yestem, zasadniczo, kiedy z substratu powstaje produkt reakcje bywają też wyjątkowe, dzięki :)

    Alice, ja mam za każdym razem jak Ciebie czytam, toteż - a dobrze Ci tak ! ;)

  • sprajtka

    2 October 2013, 15:24

    Zakwasów dostałam z zazdrości, że to nie ja napisałam;)

  • 2 October 2013, 11:06

    Może kogoś urażę, pychodumę mu usmażę...
    ale nie doświadczyłem tu drugiej takiej reakcji chemicznej...
    Wyjątkowe.
    Pozdrawiam. :)

  • I.Anna

    2 October 2013, 10:47

    Tak wiem o czym piszesz. Pięknie ujęte w słowa.
    pozdrawiam

  • misiek45

    2 October 2013, 10:20

    Jakże dobrze wiem o czym piszesz..,ujmujący wiersz Onejko- pozdrawiam serdecznie:)