Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wulkan miłosny

Wulkaniczny błysk miłości
Wzrokiem roznieca pragnienia
Dymem rozpalonego oświetlenia
Skrzy się rozżarzona przestrzeń
Wybucha płomień namiętności serc
Zatapiając intensywne dusze
Ognistą lawą pocałunków
Eksplozja szcześcia na ustach
Podsyceni dotykiem bliskości
Płoniemy w wulkanie miłosnym.

19 714 wyświetleń
138 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!