Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na mniej

w ubywaniu jesteśmy dobrzy
jak za dawnych czasów
pamiętasz marzec w mieście
głowę na kacu kilka ulic kałużę
a potem wszystko do zmierzchu
położone spać ludzie kochanie się
światło w różnych przedmiotach
wracaliśmy ostatnim pksem
bez aktualnego rozkładu jazdy
wiatr w ten sam sposób poruszał
narodzone chmury
mówiłeś to nasze święto
taki ruchomy koniec

53 612 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
  • fyrfle

    30 September 2014, 11:11

    Fajny fragment chwili i w miae normalnie naapisany.

  • fyrfle

    17 January 2014, 22:01

    I przeminęło z wiatrem, ale ten sam wiatr przyniesie nowe kałuże i kochanie