Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pierwsze przykazanie Litawora

Na tym paradoksie historii na którym to
czerwoni pomieszali się z czarnymi
niespotykanie klarownie
pod ladą
jedyne co wypada to dla przykładu
dobrowolnie
poddać się karze śmierci
,
niczym mickiewiczowska Grażyna
w celu ratowania honoru męża
oraz honoru narodu
aby Bona od italiańców nie musiała
tylko po aby to czerwone mentalne goowno
gruntownie od podszewki oddzielić
bez kolejki wstawać z grobu

25 530 wyświetleń
697 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!