Menu
Gildia Pióra na Patronite

W tym dniu kobiet
życzę ci byś była
pełna słońca
uśmiechu
radości…

byś czerpała
z życia
wiarę
co otula płaszczem …
nadzieję
by dodawała siły…
miłość
by wylewając się z serca
otaczała wszystko …

życzę
życzliwości
i spojrzenia
oczyma prawdziwego człowieka…

49 607 wyświetleń
440 tekstów
161 obserwujących
  • słoneczniki

    9 March 2017, 20:05

    Dziękuję
    RozaR - przemawia to do mnie.... :) Bardzo...

  • giulietka

    9 March 2017, 08:20

    Piękne życzenia, aż mi się Kayah przypomniała:)
    https://www.youtube.com/watch?v=R4s5djJRbMQ

    Video R4s5djJRbMQ
  • RozaR

    8 March 2017, 23:11

    Ja bym ten wiersz inaczej napisał

    bez radości ale za to z mądrością
    bez wiary ale za to z odwagą
    bez miłości ale za to z szacunkiem
    oraz świadomym spojrzeniem na rzeczywistość

  • Smurf007

    8 March 2017, 21:14

    że też facetom trzeba tak podpowiadać :)
    fajne, pozdrawiam :)