Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zarys

W twoich oczach
Maleję
Kiedy opadam na dno

Wilgoć

Brzegi powiek
Mrozi
Skrząc się na rzęsach

Już czas

974 wyświetlenia
12 tekstów
4 obserwujących
  • No_One_

    26 September 2012, 10:24


    Lubię tu wracać.