Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chwila

Wtuleni w siebie
Zamknięci w uścisku
Nieobecni dla innych
W czasoprzestrzeni
Tylko im znanej
Dwoje jak jedno
W rytmie serca
W oddechu
Pies niemy świadek
Dyskretne oczy
To tylko chwila
I znowu są dwoje
Jakby nieświadomi
Chwili...

18 853 wyświetlenia
159 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!