Menu
Gildia Pióra na Patronite

nuć mi nuć...

wtulę się w oddech
nie powstrzymuj myśli
nuć mi nuć jak długo
zechcesz a ja się wsłucham
w głos euforii Jaką Jesteś

nie żałuj mi własnych nut
nakarm mnie poezją
nie żałuj mi wyznań
eon wstrzymał zegar

śpiewaj mi śpiewaj
wsłucham się w dźwięk
romantycznej melodii strun
tylko nie pozbawiaj

mnie swego głosu który
ubóstwiam jak chwyty
gitary póki jestem
z Tobą nuć mi nuć
nie tracąc czasu na ciszę

92 573 wyświetlenia
879 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!