Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

wygoda

wtargnęła nieproszona
ukradkiem

stała się
wartością nadrzędną
życia

ludzi
o zimnych sercach
i pustych głowach

711 wyświetleń
4 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!