Menu
Gildia Pióra na Patronite

Słone karmel(ove) motyle

W takie dni jak dziś
nawet słowa więdną

W stęchłym powietrzu
trudno serce rozpalić

Może to ostatni moment
na ciepłe uczucie

Póki zimne ognie
nieba nie ugaszą

Słone karmelove motyle
w zakamarkach dusz

135 808 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
  • 22 December 2018, 11:13

    Na ciepłe uczucie każdy moment jest dobry.
    Bardzo ładne.
    Pozdrawiam. :))

  • fyrfle

    21 December 2018, 10:55

    Do smogu idzie się przyzwyczaić, nawet tym z garbem mokrego śniegu.

  • finezja

    20 December 2018, 21:32

    Trafiłaś. Śliczny wiersz Ewuś. Pozdrawiam