Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szary.

Wszystko wokół... Szarością owiane.
Szare ulice i samochody... Szare.
Szare bloki i... Ludzie- Szarzy.
Szarzy bandyci. Z gnatami szarymi.
Szarzy biznesmeni. Z dłońmi ubranymi w teczkę... Szarą.
Szare twarze z... Szarym uśmiechem.
Szary rower, a na nim... Ja- równie szary.
Szare też są. Oczy moje.
W głębokim spojrzeniu...

Kolorowym...

31 863 wyświetlenia
104 teksty
5 obserwujących
  • agniecha1383

    7 September 2013, 09:22

    Nostalgicznie zabrzmiało...pozdrawiam:)

  • AnTyKwA

    6 September 2013, 21:48

    Dobrze , że spojrzenie obfituje w kolory :):)
    i za oknem póki co kolorowo .