Menu
Gildia Pióra na Patronite

kto wie...

Wszystko takie dziwne jest
tak z niczego rodzi się coś .....
coś pięknego do czego tęsknić chcę ,
każdego dnia jakby mocniej
i chce mówić szeptem
potem wręcz krzyczeć chcę
o tak Ciebie chcę !!

128 wyświetleń
1 tekst
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!