Menu
Gildia Pióra na Patronite

To przeszłość...

Wszystko przeminęło,
już rozumiem, nic nie trzeba
mi tłumaczyć.Uczuć między nami
nie ma,może nigdy ich nie było.
I jedyne czego brak mi będzie
kiedy już odejdziesz to twych
oczu takich pięknych,młodych i
błękitnych wszechwiedzących,które
wszystko ukoiły,ale dobrze już
rozumiem nic nie musisz mi
tłumaczyć ale nim odejdziesz
spróbuj sercu memu wytłumaczyć
żeby kochać już przestało.Żeby
zapomnieć o tobie mi pozwoliło...

3074 wyświetlenia
47 tekstów
0 obserwujących
  • 17 May 2014, 21:34

    dziękuję za opinię i faktycznie masz rację dopiero "początkuję"ale cieszę się że nie jest źle :) pozdrawiam również

  • 17 May 2014, 20:22

    Widać, że "pączkujesz" w pisaniu:) Ale idzie Ci dobrze.... ;-)

    Pozdrawiam, czekam na następne wiersze!
    W.

  • 16 May 2014, 20:59

    fajne

  • 16 May 2014, 20:54

    dziękuję :)

  • M44G

    16 May 2014, 20:52

    Ładnie.