Menu
Gildia Pióra na Patronite

Anioł Śmierci

Wszystko ma swój termin ważności
Nieważne są płacze i jęki
Anioł Śmierci zawładnie rytmem życia piosenki
Zatańczy szyderczo swój taniec
Ostatni twój oddech wyssie
w dłoniach trzymasz różaniec
Czar życia Twój nagle pryśnie
O Matko Przenajświętsza
Czemuś uchronić nie chciała
Czemuś w szpony me serce wydała
I w ciemnym grobie pochowała?

724 wyświetlenia
12 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!