Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wszystko ma swoją cenę i czas

Wszystko ma swoją cenę i czas

Nie wolno nam się bać
Każdy dzień ma swój czas
Kwiaty tak pachną
Ty jesteś wszystkim

Chwila sączy piękno
Kształt twych ust
Dotykam je palcem
Odgarniasz włosy

Cały mój świat w tych oczach
Nie wolno tobie się bać
Obejmujesz moje ramiona
Serca biją równym rytmem

Wszystko ma swój czas
Śmierć i narodziny gwiazdy
Nasza miłość
Pocałunki

Władysław Andrzej Bobrzycki

30 837 wyświetleń
275 tekstów
14 obserwujących
  • czarna mamba

    17 October 2013, 21:05

    swietny :)pozdrowka:)

  • M44G

    17 October 2013, 20:23

    Ładnie, ładnie.