Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

wszystko i nic

Wszystko i nic zawsze idą w parze
To co dla Ciebie nic nie znaczy
jest światem Twego brata
Gdzie Ty stawiasz kropkę
on widzi przecinek, wykrzyknik
Epilog i prolog to czasem to samo
wystarczy odwrócić książkę
na drugą stronę.

27 361 wyświetleń
174 teksty
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!