Menu
Gildia Pióra na Patronite

zawsze tak samo . .

` . wszystko zaczyna się od marzeń , spotykasz go i marzysz ! .
nie myślisz o niczym innym jak o nim . Nie potrafisz się skupić bo przed oczami widzisz jego twarz . Później przechodzisz do czynu , załatwiasz sobie jego numer ale i tak nie masz odwagi napisać a gdy w końcu to robisz nie możesz doczekać się odpowiedzi . Na koniec się zakochujesz a on jak każdy inny złamie Ci serce i koniec jest tragiczny . Myślisz co masz robić czy dalej się starać i tak w kółko . Aż w końcu spotykasz kolejnego i wszystko idzie od początku . !

4812 wyświetleń
57 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!