Menu
Gildia Pióra na Patronite

'Będę Cię szukała'

Wszystko we mnie jest tęsknotą
zmieszaną z zapachem letnich owoców
lubiłeś makaron z jagodami ktory Ci robilam
jagody zostały,a Ciebie nie ma....nigdzie
może Cię znajdę,po drugiej stronie lustra

Jeśli nie ma nic po śmierci naszej
postaram się zapomnieć Ciebie
nie,nie zapomne do czasu mojego
odejścia w nicośc...tam nie będę
już plakać,ani śmiać się z Tobą

Nie bedzie już nawet wspomnień
ta myśl tnie jak nóz moje serce
nie wiem juz czy śmierć jest wyzwoleniem
czy niewolą,cierpieniem albo nirwaną może
Ciebie nie ma ale dla mnie jesteś życiem

Nigdy nie będziesz dla mnie nieistnieniem
bo byłes i jesteś we mnie jakbyś wczoraj
odszedł.Dałes mi miłosć,rozkosz,smiech i łzy
wszystko dałeś mi co najpiękniejsze
dlatego będę Cię szukała,póki żyję

52 954 wyświetlenia
747 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!