Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wszystko to nic...
spalone mosty, zatopione okręty
bez gwiezdne nieba... zachody bez słońca...
nawet beznadzieja to nic...
bo miłość jest ponad...
od dna oceanu aż po same niebo
swoimi ścieżkami
w jednej chwili w proch potrafi obrócić
wszystko co przygniata człowieka
smutek w radość zamienia
a beznadzieję w widzenie...
reszta...
to już od nas samych zależy...

190 655 wyświetleń
1575 tekstów
600 obserwujących