Menu
Gildia Pióra na Patronite

Marzenia W Skrzyni Boga

Wszystko to, co kochałem
nie zostało zniszczone ...
da odzyskać się jeszcze
i na powrót naprawić.

To kim byłem, co miałem
nim nadeszło najgorsze
Pan Bóg schował do skrzyni
by to teraz odnowić.

Moje piękne marzenia
to przeczekać musiały,
nie przetrwały by tego
co mi było zadane.

Wiem, że spełnić je mogę,
ale muszę zostawić
wszystko straszne co przyszło
gdy zostały schowane.

Recytacja w linku poniżej ...
https://www.youtube.com/watch?v=nFUHlpihF1g

71 035 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!