Menu
Gildia Pióra na Patronite

💖 Czas Ukojenia 💖

Wszystko tak szybko siÄ™ zmienia ...
znów byłem w objęciach cierpienia,
w Å‚zach trwogi, na dnie utrapienia,
lecz nastał już czas ukojenia.

Co wczoraj zdawało się dobre,
dziś nędzą już tylko przeszłości,
lecz walkę stoczyłem zaciętą
by znaleźć się w szczęścia bliskości.

Czas nastał dziś WIELKIEJ NADZIEI,
że życie me w lepsze się zmieni,
gdyż jestem w tym miejscu na Ziemi,
gdzie wstępu nie mają spojeni.

Spadł ciężar z mych ramion i serca
i dźwigać już nigdy go nie chcę,
niech demon mój w końcu na zawsze
zostanie zamknięty w butelce.

71 029 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujÄ…cych