Menu
Gildia Pióra na Patronite

Poranna rosa.

Wszystko o czym marzę i czego dziś bardzo chcę,
to niebo Twoich ramion otulających mocno mnie,
bo jesteś niekończącą się kwintesencją mojego życia,
swoją miłością dodajesz mi sił i nadajesz sens bycia.

Pragnę czułością dotyku pieścić Twoje kochane serce,
razem szeptać"dobranoc"spadającym gwiazdom nocą.
Witać delikatnymi pocałunkami kolejny wspólny dzień,
gdy nasze rzęsy pokryte są jeszcze poranną rosą.

Dedykacja sercem , Żonusi ღ
aut.~ I ภ ғ ĭ ภ ĭ т ε ~
10.01.2020

10 906 wyświetleń
94 teksty
22 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!