Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wybory

wszystko ma swój koniec
tylko ludzie są nieskończenie głupi
mają różne miłości
do wyboru (człowiek)

chce, żeby był dobry w łóżku
chce, żeby był dobry
chce, żeby był

13 590 wyświetleń
36 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!