Menu
Gildia Pióra na Patronite

odnaleźć siebie

Wszystko kręci się w koło,
Jak dmuchany obłok
Delikatnie i przejrzyście
Równocześnie tak chaotycznie.

Mam dość wpadania w paranoje
Chcę już stworzyć tą swoją historię
Chce zacząć sterować swoim życiem,
Żeby je poczuła i zrobiła z niego pożytek

To nie jest gra, to nie jest program
Nie włączę stop i nie mogę cofać.
Muszę się skupić, może to ta chwila,
Żeby odnaleźć w sobie motyla.

1518 wyświetleń
19 tekstów
0 obserwujących
  • Bella 16

    8 December 2012, 18:25

    Dzięki, przyda się ;)

  • Eshja

    28 November 2012, 21:40

    Chyba każdy z nas tak się czuje... Ale ilu z nas udaje się coś z tym zrobić? Życzę Ci w tym powodzenia.