Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 26 July 2021

***

wszystko jest niby tak jak było
te same dni te same noce
ta sama ja
taki sam ty

nawet wiosna podobna do innych
I księżyc nadęty srebrem
nie daje spać

właściwie nic się nie zmieniło

a jednak mijający czas
tyle opowiedział
ze już nigdy nic
nie będzie takie jak kiedyś

83 962 wyświetlenia
973 teksty
64 obserwujących
  • Naja

    5 June 2021, 22:16

    Zawsze może być piękniej niż kiedyś...

    • onejka

      6 June 2021, 08:13

      I zawsze gorzej niż kiedyś Trzeba się cieszyć tym co było jakie by nie było coś wniosło w nasze życie

      od Naja
  • 5 June 2021, 08:18

    Czas - czasem lekarz, ale na codzień - wredny złodziej. ;)
    Bardzo ładne. :))

    od onejka i Naja
  • marka

    4 June 2021, 17:20

    Ładny i taki inny.

    od onejka
  • wonderful348

    4 June 2021, 17:01

    Wypaliło się

    od onejka