Menu
Gildia Pióra na Patronite

jestem

wszystko dzieje się obok
chodź przecież jestem
potoki słów
wszędzie ten tłum
i nawet Ty nim jesteś
każdy swój monolog chce
wygłaszać reszcie
a ja niezmiennie zamieniam się w słuch
przemawiam gestem
i ostatkiem sił obecność ma
aż krzyczy
dla Ciebie jestem

13 130 wyświetleń
118 tekstów
7 obserwujących