Menu
Gildia Pióra na Patronite

Z otwartymi rękoma

Wszystko dookoła jakieś szare.
Deszcz, śnieg, grymasy przechodni
i zamazane twarze.

Gdzie te Słońce?
Wiara ma w nie blednie,
lecz po chwili dostrzegam, że wiosna
jest we mnie.

4582 wyświetlenia
66 tekstów
5 obserwujących
  • CЯuelCOMA

    8 April 2016, 17:08

    Dziękuję za odwiedziny Paulino :) Miłego dnia.

  • cytlopka

    31 March 2016, 23:21

    cały rok, wiosna w sercu ! popieram

  • CЯuelCOMA

    24 March 2016, 00:57

    Dziękuję :)

  • krysta

    23 March 2016, 19:09

    ...i obudziła się nadzieja...i niech trwa...b. ładny.
    pozdrawiam :)