Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niewiele

wszystko czego dziś chcę
niechby i przespać pierwiosnki
dać paproci zakwitnąć jak spod ziemi
tylko powiedz że będziemy
nocować w schronisku po sezonie

wszystko czego dziś szukam
niechby i minąć się z jaskółką
dać motylom przefrunąć przed oczami
tylko pokaż jak będziemy
otwierać ramiona bez powodu

niewiele mogę dać
z krwi i kości poczęta
tylko spacery w objęciach
tam i z powrotem
mimo piorunów coraz bliżej nieba

12 234 wyświetlenia
103 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!