Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chcę...

Wszystko...
czego chcę od Ciebie...
byś szanował mnie
i o miłość naszą dbał...
Byś mnie czasem obdarował
pękiem polnych kwiatów....
pocałunkiem na dzień dobry...
z uśmiechem przywitał...
Nie prezentów pragnę
a szacunku i miłości...
silnych ramion ...
dłoni splątanych...
ust namiętnych...
zakochanych....

55 134 wyświetlenia
395 tekstów
57 obserwujących
  • agniecha1383

    22 June 2011, 22:50

    Bo też więcej nie trzeba...jeśli ktoś daje Ci to czego oczekujesz ..odpłacasz podwójnie bo jesteś szczęśliwy...

  • 22 June 2011, 19:42

    ...a jednocześnie tak wiele dla tej drugiej osoby,

  • Seneka 18

    22 June 2011, 19:25

    To tak niewiele...