Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chwytam... Spadam...

Wszystko co tu jest, wszystko co tu mam,
Jest bezużyteczne, bo jestem sam.
Teraz stojąc na krawędzi – nęci,
By spojrzeć w oczy śmierci.

Gdy zamykam oczy widzę siebie,
Jak przytulam się do Ciebie.
Widzę oczy Twoje piękne,
Chcesz bym chwycił Cię za rękę.
Chwytam…

Przypominam sobie dzień,
W którym życie me ogarnął cień.
Dzień, w którym odebrano mi Ciebie.
Teraz mój Aniele jesteś w niebie,
A ja jestem tutaj sam,
Twoje ręce w swoich mam.

Wciąż ta sama myśl o Tobie rozświetla mrok,
Póki jesteś mówię „kocham Cię ”.
Ty znikasz, ja robię krok.
Spadam…

6529 wyświetleń
88 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!