Menu
Gildia Pióra na Patronite

(8XII-16XII) do M

wszystko co sprawiło
że poczułam się tamtej doby
ważna i chciana
potrzebna i kochana
zniknęło

ale czego mogłam oczekiwać?
po jednej dobie
w Twoich ramionach
wsłuchując się
w serce Twoje bijące

będąc przed Tobą obdarta
ze wszystkiego co we mnie moje
i już wtedy zostało Twoje
że po tym wszystkim
Ty będziesz chciał ze mną dzielić

czas
i ten kosmos nieskończony
który był w Nas
tamtej doby

wszystko to zniknęło
i ból łamie moje kości
w pół
że już nigdy więcej
nie będę tak

blisko
Ciebie
jak wtedy
tamtej doby
to nie powróci już

3909 wyświetleń
102 teksty
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!