Menu
Gildia Pióra na Patronite
Ptr

Ptr

Wszystko, co mieliśmy, to tylko kilka mięsięcy.
Tak jak ludzie mówią, życie wciąż się zmienia.
A my, tak jak jesienne liście, spadaliśmy z drzewa i nasze drogi się rozeszły.
Z moich łez, które wypłakałam przez Ciebie powstało kryształowe jezioro.
Myślałam wtedy, że moje całe dotychczasowe życie było po to, bym Cię kochała.
Teraz Cię już przy mnie nie ma, lecz tak na prawdę jesteś i będziesz ze mną już wszędzie, bo na zawsze pozostaniesz w moim sercu.
Lecz teraz zrozumiałam, że nasza miłość nigdy nie miała mieć szczęśliwego zakończenia.

4672 wyświetlenia
32 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!