Menu
Gildia Pióra na Patronite

List do chwili

Wszystko co było
wydaje się lepsze
Mimo że ciągle
budzi mnie świt

Trudno w sobie
odnaleźć najbardziej
Dystans do świata
sens moich dni

Często próbuję
zamienić się w ciszę
Polubić te chwile
gdy jestem sam

To nie jest przypadek
zatrzymać się wbrew
Sobie i światu
pokazać ten smak

Niech wokół wiruje
plącze się gna
Rób to co dziś czujesz
to czego ci brak

Zaufaj jak w chwili
ostatniej bez szans
Wolność jest sercem
zatrzymaj czas

1949 wyświetleń
26 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!