Menu
Gildia Pióra na Patronite

Z Okazji Urodzin, Piotrusiowi ...

Wszystkiego Najlepszego !!! Mój drogi przyjacielu ...
Trzydzieści dwa lata skończyłeś już dziś
i dzisiaj w tym dniu takim w roku jedynym
z całego serca ja życzę Ci byś ...

Był zawsze radosny i pełen nadziei,
że w życiu twym jeszcze wydarzy się cud
i postęp medyków twe życie odmieni
i władzę w twych nogach przywróci Ci znów.

I dziś się radujmy, bo masz urodziny
i bliskich w twym domu i zwierzątka też
i wiem, że Ty Piotruś, nie poddasz się nigdy,
więc bądź nadal dzielny i w Boga wciąż wierz !!!

Z Okazji Urodzin, Piotrusiowi ...

* Moon G Neverhood *

71 013 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!