Menu
Gildia Pióra na Patronite

* * *

wszystkiego mi bardziej
gdy cię nie ma

obok

z cyklu: marno.trawienie

147 028 wyświetleń
1739 tekstów
256 obserwujących
  • wdech

    14 March 2017, 10:34

    o Q... jakie słabe
    dałbym minus ale się nie da

    weź się kaśka skup i nie pisz knotów

  • 14 March 2017, 06:39

    Echo, to życzę cierpliwości wśród moich tekstów.
    A co do portalu - jest tak jak mówisz.

    yestem,
    Don Kichot w spódnicy. Nie... to jednak nie ja. :)

    Miłego dnia, Panowie.

  • 13 March 2017, 23:59

    Kaś, brak wrogów też jest wrogiem, a z wiatrakami walczy się najtrudniej.
    Dobranoc. :)

  • Echo_

    13 March 2017, 22:45

    Jeśli chodzi o sam serwis, to widzę- strasznie dużo śmieci, bardzo mało fajnych przemyśleń. Smutno.
    U mnie - idzie się przez ten świat, boso, ale w ostrogach!
    Mam dużo Twoich tekstów do nadrobienia.

  • 13 March 2017, 22:27

    Echo, po tylu latach nabrałam dystansu. :)
    A nawet Twój komentarz nadaje powyższemu tekstu... nieco innego zabarwienia.

    Trochę Cię tu nie było. Trochę się pozmieniało.
    W wielkim skrócie: wporzo. A u Ciebie?

  • Echo_

    13 March 2017, 22:18

    Przemilczałem ,,bardziej chce mi się nawet kupę" - wybacz, jeśli to uraza, to usunę. ;)
    Witaj, szmat czasu, co?
    Wszystko wporzo?

  • 13 March 2017, 22:10

    truman,
    nie tak łatwo być,
    gdy już się nie jest

    yestem, wiem. Ale do walki trzeba przeciwników, a tych... (też jakby mniej).

    Echo,
    ta "mi.nuta" ciszy - jak pożegnanie, a przecież... dobrze jest widzieć znajome twarze. Witaj.
    PS Ciekawi mnie, co przemilczałeś.

  • Echo_

    13 March 2017, 21:54

    Chciałem udzielić kolejnego głupkowatego komentarza, ale wydźwięk Twoich słów mnie jednak powstrzymał.
    Mi.nuta ciszy dla Ciebie ode mnie.

  • 13 March 2017, 21:35

    Tutaj wszystkich jest mniej, ale poddać się, to iść na łatwiznę.
    Przecież wiesz?

  • Kamil Borkowski

    13 March 2017, 21:22

    pozostań