Menu
Gildia Pióra na Patronite

sny

Wszyscy jednakowi,
żadnych marzeń, żadnych celów...

Nie pasujesz do nich,
spełniać pasje chcesz.

Wytykają Cię palcami,
z marzeń Twoich drwią

Dla nich szczęścia szczytem
jest mąż/żona, pełen dzieci dom.

Nie udajesz, mówisz szczerze
plany inne masz

Wolnym być, bez dzieci, żony
o swe szczęście dbasz

Nie oglądaj się,
spełniaj swoje sny

Dąż do tego by szczęśliwym
w tym co robisz być.

Nie zrozumie nigdy Cię
nudny, zwykły świat

Dla nich żyjąc tak jak żyjesz
nic nie jesteś wart...

1135 wyświetleń
17 tekstów
3 obserwujących
  • Paniena

    6 September 2014, 23:50

    może kiedyś hihi... jak kumple to już nagrają i jeśli wykorzystają of course :P :)

  • zapach_bzu

    6 September 2014, 23:48

    A melodyjkę do tego podrzucisz? :)

  • Rikitikitawi

    6 September 2014, 00:59

    Nie za ma co Justyna...:)

    Dałem z przyjemnością ;)

  • Paniena

    6 September 2014, 00:55

    dziękuję :)

  • Rikitikitawi

    6 September 2014, 00:48

    Wspaniałe :)

  • Rikitikitawi

    6 September 2014, 00:47

    Jak bym miał pięć kąt, to bym dał pięć fiszek...;)

    Niestety mam tylko jedno :(

    Pozdrawiam :)