Menu
Gildia Pióra na Patronite

"BO bez CIebie NIEISTNIEJE:"

Wszelako mam Nadzieje
BO bez Ciebie nie istnieje
Jesteś dla mnie różą piękną
Jesteś dla ,mnie bolesną mękom?
NIe - chce Ci to wprost powiedzieć
Bowiem pragne z Tobą w "KOZLE" SIedzieć
Co by tu jeszcze Tobie Powiedzieć???!!!
TYlko dla Ciebie pragnę BYĆ!!!
Wszystlkim dla Wszystkich!!!

3777 wyświetleń
88 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!