Menu
Gildia Pióra na Patronite

....On i Talisman

wszedłeś w zajętą mną przestrzeń
w oczekiwaniu usiadłeś…
ewakuowałam się natychmiast…
ominęłam oczy
kolory i zapach…
.zero. słów.

nie chciałam sobie tego robić
by udawać normalność
odcięłam się .zanim. cokolwiek…
i tak jest właściwie
tak jest najzdrowiej
umykać mi trzeba. od złego.

przecież od wczoraj mam srebrny Talisman
o mocy nieznanej
a w nim zaklęcie…
choć nie wiem jakie -
skrywam go skrzętnie
.wiem tylko. przyszłe dni chce rozbłyszczać

12.12.2019, czwartek, 13.35 -13.40

33 770 wyświetleń
281 tekstów
28 obserwujących
  • kuloodporna

    26 March 2021, 21:36

    .......🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼.......

    • Monika M.

      26 March 2021, 22:54

      Stokrotki za... kropeczki?:)

    • kuloodporna

      27 March 2021, 00:19

      Stokrotki i kropeczki .....wiosennie i kropeczkowo biedronkowo......:)

  • Monika M.

    12 December 2019, 15:35

    No to przykro mi. Lepiej by było, gdyby nie trafio, prawda?

  • 12 December 2019, 15:00

    Trafiło...